Skip to main content

Dagsture til Tyskland

Hyggelige ture til vores nabo i syd - med mulighed for grænsehandel.

Flensborg og grænsehandel

Flensborg og grænsehandel: Besøg i Flensborg, der var dansk i 400 år. Flensborg der ligger i bunden af Flensborg fjord, er en gammel, smuk by med ca. 89 tusinde indbyggere. Efter et spændende besøg i Flensborg forlader vi byen for at køre til grænsehandel ved Otto Duborg.

Föhr - den grønne ø

Föhr - den grønne ø: Föhr er Tysklands næststørste ø i Nordsøen og ligger i midten af den Slesvig-Holstenske Nationalpark Vadehavet. Vi kommer forbi charmerende landsbyer med malerisk stråtag og blomstrende forhaver, vindmøller, kirker, brede diger og hvide strande.

Helgoland - den toldfrie ø

Helgoland - den toldfrie ø: Helgoland, der er en bilfri ø, består af hovedøen og badeøen Düne – med sæler som den helt store attraktion. Hovedøen består primært af rød sandsten med en stejl klippekyst, som hæver sig 61 meter over havet.

Husum Krokusfestival

Husum Krokusfestival: Hvert år forvandles Husum Slotspark til et hav af lilla krokusser.  Det er en fantastisk oplevelse at se de mange millioner krokusser, der dækker jorden omkring slottet i byen.

Kanalrundfart i Friedrichstadt

Kanalrundfart i Friedrichstadt: Friedrichstadt, den skønne hollænderby ved den slesvig-holstenske vestkyst er et helt specielt historisk klenodie. Begiv jer på en tidsrejse gennem byens bevægede historie og oplev mere om mennesker og begivenheder, som har sat deres præg på det nuværende Friedrichsta...

Marcipanbyen Lübeck

Marcipanbyen Lübeck: Den gamle bydel er en ø omgivet af flod- og kanalforbindelse. Byens historiske bykerne med 900 fredede bygningsværker blev optaget på Unesco´s liste over verdenskulturarv i 1987. Ved ankomst tager vi på en kort orienterende byrundtur i Lübeck, hvor vi bl.a. kommer forbi Holstent...

Metropolen Hamborg

Metropolen Hamborg: Med sin maritime charme og sin udadvendthed er hansestaden Hamborg en af Europas smukkeste metropoler - et stort antal hoteller, restauranter, caféer, knejper, teatre, butikker og grønne områder, en levende havn og seværdigheder fra mere end 1200 års byhistorie.

Outletbussen til Neumünster

Outletbussen til Neumünster: Tag med på shopping tur til Nordtysklands største outlet ved Neumünster. Vi kører direkte til McArthurGlens Designer Outlet ved Neumünster, hvor der venter intet mindre end 120 designerbutikker med alt indenfor dame- og herretøj, sport-, fritid- og outdoortøj, fodtøj sa...

Rømø, Sylt og Niebüll

Rømø, Sylt og Niebüll: Endeløse sandstrande på Rømø, Nordsøens Dronning Sylt, sejlads på Vesterhavet, rejse med biltog, grænsehandel og middag på Schackenborg Slotskro er højdepunkterne på denne skønne tur.

Sejltur på Kielerkanalen

Sejltur på Kielerkanalen: I Slesvig vil vi gøre ophold en lille time for at besøge den hyggelige by med vores rejseleder. Vi kommer blandt andet forbi det kendte Gottorp Slot. Turen går videre sydover mod Rendsburg, som ligger ved Kielerkanalen og er ét af verdens mest befarne kunstige vandveje. Ki...

Slesvig & Hansens Brauerei

Slesvig & Hansens Brauerei: Efter vi har passeret grænsen sættes kursen mod den gamle landevej forbi Isted, hvor hårde kampe udspillede sig i både 1848-50 og 1864, til Slesvig. Byen er kendt for Slesvig-Holstens Landesmuseum Gottorp Slot med en smuk barokhave og en kæmpe globus.

Sylt - Nordeuropas Monte Carlo

Sylt - Nordeuropas Monte Carlo: Turen går til Sylt, men først gør vi et stop i Süderlügum. Vi kører til Niebüll, hvor vi stiger på biltoget, der vil køre os på dæmningen over det smukke Vadehav til Sylt.  Vi kommer rundt på hele den spændende Vadehavs-ø og ser det særprægede landskab.

Rejsekalender
10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
17/4RomFra 7.395,-
23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
24/4Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
25/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning