Skip to main content

Dagsture til De danske Øer

En stor del af de danske små-øer kan nås med småfærger og rutebåde fra fastlandet.

Avernakø

Avernakø: Vi tager færgen fra Fåborg via Lyø til Avernakø, hvor vi mødes af en lokal guide, som skal vise os rundt på øen. På turen rundt ser vi bl.a. Drejet, en 800 meter lang dæmning, der forbinder de 2 øer, som tilsammen udgør Avernakø, herfra er der er en smuk udsigt. Avernakø er også kendt for...

Dragør - Danmarks smukkeste by

Dragør - Danmarks smukkeste by: Dragørs bykerne er med sine snævre gader og lave huse fra 1700- og 1800-tallet en af de bedst bevarede byer i Danmark. Den gamle bydel indeholder 76 fredede ejendomme, hvilket er den største koncentration af fredede ejendomme i en mindre by herhjemme.

Egholm, Aalborg og is

Egholm, Aalborg og is: En lille ø i Limfjorden, og den populære Soft Ice fra Vebbestrup Is er hovedpunkter på denne naturskønne tur.

Fanø i Vadehavet

Fanø i Vadehavet: Den lille ø Fanø med ca. 3200 indbyggere, ligger stor set midt i nationalpark Vadehavet. Mod vest har øen sin ca. 12 km lange flotte sandstrand, og mod øst Vadehavet, med et enestående dyre- og fugleliv. Øen har de to hovedbyer, Nordby hvor færgen anløber og i syd Skipperbyen, Sønd...

Fur og Fur Bryghus

Fur og Fur Bryghus: En bakket Limfjordsperle med en interessant geologi og friskbrygget øl fra fad. Vi kører mod nordsiden af Salling til Branden, hvor vi skal sejle med færgen til Limfjordsøen Fur.

Fængslet i Horsens og besøg på Alrø i Horsens Fjord

Fængslet i Horsens og besøg på Alrø i Horsens Fjord: Et besøg i det tidligere Horsens Statsfængsel, kaldet Horsens Straffeanstalt, giver et enestående indblik i en svunden fængselskultur.Ude af Fængslet glæder vi os over friheden og begiver os nu ad smukke veje, over dæmningen, til den lille ø Alrø...

Jenle og Fur

Jenle og Fur: Fur, Limfjordens smukkeste ø, et roligt og uspoleret samfund med en spændende og særpræget natur. Turen går direkte til Jenle, Nanna og Jeppe Aakjærs kunstnerhjem opført i 1906, beliggende smukt på Salling halvøen i Limfjorden.

Læsø - den største ø i Kattegat

Læsø - den største ø i Kattegat: Lokalguidet ø-rundtur med indblik i naturen, øens historie og kultur, saltsydning, jomfruhummerfiskeri og meget andet. Ankommet til Frederikshavn sidst på formiddage, efter morgenkaffe og bolle og snegl undervejs på turen, stiger vi ombord på Læsøfærgen.

Mandø - Vadehavets perle

Mandø og Ribe: Mandø ligger midt i Vadehavet mellem Fanø og Rømø og tidevandet bestemmer, hvornår øen kan besøges. En tur med Mandø Traktorbusser er en tur til Nationalpark Vadehavet. Inden Mandø starter turen i Danmarks ældste by Ribe.

Mors - Limfjordens Perle

Mors - Limfjordens Perle: Krænter af moler hæver sig over vandet og fortæller om naturens mægtige kræfter, som formede Mors til det vi kender i dag.

Møns Klint - uden trapper

Møns Klint - uden trapper: Tag med til et af de smukkeste steder i Danmark, Møns Klint. Møns Klint er en storslået naturoplevelse og en af Danmarks største naturseværdigheder. Det er et 6 km langt kridtbjerg langs Møns østkyst.

Oplev Langeland

Oplev Langeland: Vi kører gennem Rudkøbing, der er Langelands charmerende hovedstad og H. C. Ørsteds fødeby. Vi fortsætter til koldkrigsmuseet Langelandsfortet, der er opført i begyndelsen af 1950’erne. Fortet er udstyret med fire kanoner, luftværnsstillinger og underjordiske bunkers. Herfra holdt d...

Orø & Roskilde Domkirke

Orø & Roskilde Domkirke: Turen går til Orø - Isefjordens Perle, hvor vi skal opleve den uspolerede idyl, naturoplevelser og den smukke sejltur til øen. Vi kører til Roskilde, hvor vi skal ind og se den imponerende Domkirke. Kirken rummer kongebegravelser fra den tidlige middelalder og helt frem til...

Rømø, Ribe og en dejlig middag på Schackenborg Slotskro

Rømø, Ribe og middag på Schackenborg Slotskro: En dejlig tur til Sønderjylland med rejseleder. Den sønderjyske rundtur går til Rømø, Højer Sluse, Vidå Sluse, Møgeltønder, Schackenborg Slot og Ribe.

Rømø, Sylt og Niebüll

Rømø, Sylt og Niebüll: Endeløse sandstrande på Rømø, Nordsøens Dronning Sylt, sejlads på Vesterhavet, rejse med biltog, grænsehandel og middag på Schackenborg Slotskro er højdepunkterne på denne skønne tur.

Skønne Samsø

Skønne Samsø: Samsø har et mildt klima grundet sin beliggenhed midt i Kattegat omgivet af vand til alle sider og er kendt i hele Danmark for sine tidlige kartofler og andet frugt og grønt. Vi skal på en spændende historisk rundtur på øen startende på den sydlige del af øen.

Sprogø & byvandring i Nyborg

Sprogø & byvandring i Nyborg: Dagens første stop bliver i Nyborg, hvor vi kommer på en byvandring med lokalguide rundt i den gamle Kongeby. Sprogø er en lille ø midt i Storebælt. Omkring år 1170 byggede Kong Valdemar den Store et vagttårn på Fyrtårnsbakken.

Tunø - den bilfrie ø i Kattegat

Tunø - den bilfrie ø i Kattegat: En times sejlads fra Hou ligger Tunø. Ved Tunø havn møder vi vores guide, som byder os velkommen og fortæller kort om øen, inden vi fortsætter på rundtur i en sjælden, smuk og afvekslende natur med stejle klinter, strandenge og helt urørt mose og skovarealer.

Tåsinge & sejltur med M/S Helge

Tåsinge & sejltur med M/S Helge: På denne tur besøger vi Tåsinge og kommer desuden på en enestående sejltur med veteranskibet M/S Helge på Svendborgsund. På Tåsinge ved Landet Kirke får vi kærligheds dramaet om Elvira Madigan og Sixten Sparre, der ligger begravet her. Videre herfra til Bregninge Kir...

Tåsinge & Thurø

Tåsinge & Thurø: På denne tur oplever vi området omkring Tåsinge og Thurø. Vi besøger Landet Kirke på Tåsinge, hvor Elvira Madigan og Sixten Sparre ligger begravet. Herefter besøger vi Bregning Kirke, der ligger smukt på toppen af Tåsinge med udsigt over det Fynske Øhav. Kirkens historie har tilknyt...

Valdemars Slot, Tåsinge og sejltur med M/S Helge

Valdemars Slot, Tåsinge og sejltur med MS Helge: Denne turs hovedpunkter er Tåsinge og Valdemars Slot og en enestående sejltur med veteranskibet M/S Helge på Svendborgsund. Vi ankommer til Bregninge Kirke, der ligger smukt på toppen af Tåsinge med udsigt over det Fynske Øhav. Kirkens historie har ti...

Venø - en lille ø i Limfjorden

Venø - en lille ø i Limfjorden: Det er blevet populært at besøge Danmarks små øer, Limfjordens hjerte kaldes denne lille ø, som vi skal besøge på denne tur.

Åletur til Feggesund Færgekro

Åletur til Feggesund Færgekro

Aarø – Lillebæltets Perle

Aarø – Lillebæltets Perle: Aarø er beliggende i Lillebælt ved udmundingen af Haderslev fjord. På øen er der en hel fantastisk natur og ro, som man ikke finder mange steder i en stresset verden. Denne tur går sydover gennem Vejle, videre ad den gamle hovedvej E3, gennem Kolding by og fortsætter på d...

Rejsekalender
10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
17/4RomFra 7.395,-
23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
24/4Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
25/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning