Skip to main content

Dagsture til Nordjylland

En tur til Nordjylland er præget af havet - mod vest Nordsøen, mod øst Kattegat og igennem regionen skærer Limfjorden sig.

Bulbjerg og vindmøller i Østerild

Bulbjerg og vindmøller i Østerild: Østerild Klitplantage er anlagt i årene 1889-1940 med det oprindelige formål at standse sandflugt. I dag ligger Det nationale testcenter for store vindmøller her, en stor turistattraktion, der huser flere af verdens største vindmøller.

Egholm, Aalborg og is

Egholm, Aalborg og is: En lille ø i Limfjorden, og den populære Soft Ice fra Vebbestrup Is er hovedpunkter på denne naturskønne tur.

Flamingo Naturpark og togtur

Flamingo Naturpark og togtur: Oplev ”Flamingo Knud” og hør de spændende historier fra parken og hans eget liv. Nyd den smukke, barske natur fra en togkupé i Vestjylland. Efter endt opsamling sættes kursen vest på mod Flamingo Naturpark, undervejs kan vi nyde friskbrygget kaffe i bussen.

Fur og Fur Bryghus

Fur og Fur Bryghus: En bakket Limfjordsperle med en interessant geologi og friskbrygget øl fra fad. Vi kører mod nordsiden af Salling til Branden, hvor vi skal sejle med færgen til Limfjordsøen Fur.

Hanstholm Bunkermuseum og Det Gamle Røgeri

Hanstholm Bunkermuseum og Det Gamle Røgeri: Oplev Nordeuropas største befæstningsanlæg fra 2. Verdenskrig Vi kører over Mors og nyder morgenkaffe, med bolle og snegl undervejs i bussen. Midt formiddag ankommer vi til Museumscenter Hanstholm, hvor vi skal opleve en af de største bunkere, tyskerne by...

Jammerbugten

Jammerbugten: Den naturskønne udflugt går nordpå, hvor vi undervejs krydser Limfjorden. Der vil blive serveret en morgenbakke bestående af en bolle og en kanelsnegl, hertil vil der være kaffe og te. Vi vil gøre holdt for at besøge Blokhus Lys, som råder over en 1.200 m2 stor butik og en permanent j...

Jenle og Fur

Jenle og Fur: Fur, Limfjordens smukkeste ø, et roligt og uspoleret samfund med en spændende og særpræget natur. Turen går direkte til Jenle, Nanna og Jeppe Aakjærs kunstnerhjem opført i 1906, beliggende smukt på Salling halvøen i Limfjorden.

Jesperhus Blomsterpark

Jesperhus Blomsterpark: Parken på 8 hektar er Nordeuropas største Blomsterpark og åbnede første gang i 1966. Sidan da er parken blot vokset og vokset og flere og flere aktiviteter er kommet til. Vi kører over Sallingsundbroen ved Mors, hvorefter vi har dagen i blomsterparken. 

Lille Vildmose - et besøg i Elgenes Land

Lille Vildmose Centret og de omkringliggende steder bygger på idéen om, at besøgende kan se hvorledes området gennem flere tusinde år har ændret karakter og blevet til det, det er i dag – nemlig Nordvesteuropas største højmose.

Limfjorden, Limfjordsmuseet og sejlads

Limfjorden: Besøg på Limfjordsmuseet samt sejlads på Limfjorden.

Læsø - den største ø i Kattegat

Læsø - den største ø i Kattegat: Lokalguidet ø-rundtur med indblik i naturen, øens historie og kultur, saltsydning, jomfruhummerfiskeri og meget andet. Ankommet til Frederikshavn sidst på formiddage, efter morgenkaffe og bolle og snegl undervejs på turen, stiger vi ombord på Læsøfærgen.

Løkken & Børglum Kloster

Løkken & Børglum Kloster: Undervejs til Løkken nyder vi vores morgenbakke og en kop kaffe. Skudehandlerbyen, fiskerlejet og et af landets første badesteder har en spændende historie, som dateres helt tilbage til 1678.

Mariager By og Fjord

Mariager By og Fjord: Vi skal besøge Mariager ”Rosernes By” med brostensbelagte gader og gamle bindingsværkshuse samt sejle med hjuldamperen Svanen på en idyllisk tur på Mariager fjord.

Mariager by og fjord samt vikinger i Hobro

Mariager by og fjord samt vikinger i Hobro: Besøg i Mariager ”Rosernes By”, sejlads med hjuldamperen Svanen og besøg på Fyrkat.

Mariager Salt, Fjord og By

Mariager Salt, Fjord og By: Mariager Saltcenter ligger i Mariager med udsigt til en af Danmarks smukkeste fjorde. Her findes en verden, de færreste kender eller har hørt om, nemlig saltets magi og historie.

Mors - Limfjordens Perle

Mors - Limfjordens Perle: Krænter af moler hæver sig over vandet og fortæller om naturens mægtige kræfter, som formede Mors til det vi kender i dag.

Nationalpark Thy: Nord

Nationalpark Thy - Nord: Nationalpark Thy er Danmarks første nationalpark, og blev oprettet i 2007. Området omfatter 24.370 ha og strækker sig over et op til 12 km bredt bælte fra Agger Tange i syd til Hanstholm i nord.

Nationalpark Thy: Syd

Nationalpark Thy - Syd: Nationalpark Thy er Danmarks første nationalpark, og blev oprettet i 2007. Området omfatter 24.370 ha og strækker sig over et op til 12 km bredt bælte fra Agger Tange i syd til Hanstholm i nord.

Skagen og Grenen

Skagen og Grenen: En hyggelig tur til Lysets Land, toppen af Jylland. Vi skal opleve storslået natur og det hele tiden nærværende hav og idylliske Skagen samt på tur med Sandormen til Grenen.

Store Vildmose og Brønderslevs historie

Store Vildmose og Brønderslevs historie: De enorme vidder, den dramatiske historie og en aktiv hverdag gør et besøg i Store Vildmose til noget helt særligt.

Sæby, Bangsbo Fort, Frederikshavn og Bramslev Bakker

Sæby, Bangsbo Fort, Frederikshavn og Bramslev Bakker: Besøg den gamle købstad Sæby, indbegrebet af dansk købstadsidyl, Bangsbo Fort, et befæstningsanlæg bygget af den tyske besættelsesmagt under 2. verdenskrig og havnebyen Frederikshavn.

Tversted – Nordjyllands Perle

Tversted – Nordjyllands Perle: Vi sætter kursen nordpå, nærmere bestemt den lille badeby Tversted. Undervejs nyder vi en morgenbakke med bolle, snegl og en kop kaffe.

Venø - en lille ø i Limfjorden

Venø - en lille ø i Limfjorden: Det er blevet populært at besøge Danmarks små øer, Limfjordens hjerte kaldes denne lille ø, som vi skal besøge på denne tur.

Åletur til Feggesund Færgekro

Åletur til Feggesund Færgekro

Rejsekalender
10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
17/4RomFra 7.395,-
23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
24/4Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
25/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning