Skip to main content

Corona - kan jeg rejse?

Kære gæst
Situationen i øjeblikket er ekstraordinær for os alle.
Vi forstår fuldt ud, at du kan have mange spørgsmål til din rejse, og du er altid velkommen til at kontakte os.

Telefon og mail er åben - dog med ændrede åbningstider...
Fra mandag til torsdag er vi klar på telefonerne (kl. 08.00 – 12.00). Du er som altid også velkommen til at sende os en mail på rejs@ansrejser.dk. Om fredagen og i weekenden holder vi lukket.

Udenlandsrejser
Hos Ans Rejser prioriteter vi vores gæsters sikkerhed højt og følger altid Udenrigsministeriets rejsevejledning. Alle udenlandsrejser med afrejse til og med den 27. juni 2020 (foruden Tyskland, Norge, Island og Færøerne) er annulleret. Har du bestilt rejse med afrejse inden den 27. maj, så kontakter vi dig. Du behøver ikke at foretage dig noget. Du kan læse mere om Udenrigsministeriets opdaterede rejsevejledninger pr. 18.06.2020 her: https://um.dk/da/nyheder-fra-udenrigsministeriet/newsdisplaypage/?newsID=AE42B703-ECD6-4836-A763-2052E641598F 

Vi anbefaler at hente Udenrigsministeriets app "Rejseklar". Denne kan du læse mere om her: https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/um-rejseklar-app/ 

Rejser med afrejse efter 27. juni 2020
Hvis der er mere end 14 dage til afrejse, vil der ikke blive taget stilling til rejsens gennemførelse før 14 dage inden afrejse. Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser på det tidspunkt, vil vi annullere rejsen.

Perioden på de 14 dage er i overensstemmelse med almindelig praksis på området og fastsat i samråd med Danmarks Rejsebureau Forening. Det er samme tidslinje som flyselskaber og forsikringsselskaber arbejder ud fra.

Afbestillingsregler
Vi oplever også mange henvendelser fra rejsende, som ønsker at annullere eller udskyde deres planlagte rejse, som har afrejse efter den 27. juni 2020. Her gælder vores almindelige rejsebetingelser. Dem kan du læse på www.ansrejser.dk/rejsebestemmelser.

Er det sikkert at rejse med turistbus?
Ja, det er det. Læs mere om at køre med turistbus her


Tak for jeres forståelse og tålmodighed.

Opdateret 18.06.2020 kl. 16.00

rejsekalender
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser
Lillehøjvej 2
8600 Silkeborg
  • Medlem nr. 1811 af Rejsegarantifonden
  • cancer.dk - Ans Rejser
  • Danmarks out door hovedstad
  • Danmarks Rejsebureau Forening