Skip to main content

Kandis Live & kanalrundfart i Hamburg

I weekenden 21-22. maj 2022 kan du komme med Ans Rejser på årets tur til Tyskland med Danmarks mest populære dansktop band, Kandis. I over 30 år har de skabt fest i de danske haller og på en lang række store scener. Vi sørger for en perfekt tur med masser af hygge, konkurrencer og oplevelser. Udover koncerten lørdag aften, hvor der varmes op af populær DJ og hvor Kandis går på kl. 21.00, og hvor der er all inklusive fra 18.30 til 00.30.

Til aftenfesten udtrækker vi også vindere i bus-konkurrencen med gevinster for over 15.000 kr. Blandt andet rejsegavekort, koncertoplevelser, Kandis merchandise og en helt hemmelig gevinst Johnny har fundet i gemmerne.På turen ned og hjem stopper vi ved grænsen hvor der kan handles. Inden vi søndag vender næsen hjemover skal vi på kanalrundfart i smukke Hamburg, efter hotellets fine morgenbuffet.

Vi samler op i en lang række jyske og fynske byer, bor du på Sjælland samler vi dig op i Nyborg.

I bussen serverer vi ved afgang vores populære morgenbakke inkl. en varm kop kaffe/the

Du kan vælge at bo på et 3 eller 4 stjernet hotel. Selve koncerten finder sted på det 4-stjernede hotel. Fra det 3-stjernede hotel er der ca. 35 mins buskørsel

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Live koncert med Kandis
• Kanalrundfart i Hamborg
• All inklusive fra kl. 18.30-00.30
• BESTIL INDEN 15. OKTOBER 2021 OG SPAR 500 KR. PR. MAND (Rabatten er fratrukket i den viste pris)

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Koncert med Kandis
Dag 2 – Kanalrundfart i Hamborg

 


 

 

 

 

 

 


Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger grundet covid-19 får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage.


  Se det fulde program

  Dag 1 – Koncert med Kandis (A)
  Efter opsamling i Danmark kører vi mod vores indkvarteringssteder i Tyskland. Undervejs vil der være mulighed for at deltage i diverse konkurrencer med præmier til en samlet værdier på 15.000 kr. Vinderne findes ved lodtrækning til aftens koncert med Kandis. Efter indtjekning på hotellet vil der være tid til at gøre sig klar til dagens store højdepunkt. 

  Dag 2 – Kanalrundfart i Hamborg (M)
  Med sin maritime charme og sin uadvendthed er hansestaden Hamborg en af Europas smukkeste metropoler. Den byder sine gæster på uforfalsket by og naturliv – et stort antal hoteller, restauranter, caféer, knejper,  teatre, butikker, hippe strande ved Elben og grønne områder, en levende havn og seværdigheder fra mere end 1200 års byhistorie.Frodige grønne områder, dybblå søer og rislende vandløb midt i en pulserende storbyjungle beviser, at natur og byliv sagtens kan kombineres. Vi skal i denne smukke by på en spændende kanalrundfart og se lidt nærmere på byen fra kanalsiden. Efter denne oplevelser sætter vi kursen mod græsen hvor der vil være stop for grænsehandel inden vi sidst på eftermiddagen er tilbage til vores opsamlingssteder.

  Afgange og priser

  AfrejseAfrejsestedRejselængdeHotelLedige pladserPris
  21-05-2022 - se afgangstiderBus2Hotel Van der Valk Hamburg-Wittenburg (4-stjernet)
  BESTIL INDEN 15. OKTOBER 2021 OG SPAR 500 KR. PR. MAND (Rabatten er fratrukket i den viste pris)
  Mere end 81.995,-BestilMere information
  21-05-2022 - se afgangstiderBus2Van der Valk Landhotel Spornitz (3-stjernet)
  BESTIL INDEN 15.OKTOBER 2021 OG SPAR 500 KR. PR. MAND (Rabatten er fratrukket i den viste pris)
  Mere end 81.895,-BestilMere information

  Hotel

  Hotel Van der Valk Hamburg-Wittenburg (4-stjernet)
  Hotel Van der Valk Hamburg-Wittenburg (4-stjernet)
  Dejligt 4-stjernet hotel fra 2006 med i alt 124 værelser. Alle værelser er moderne indrettet og udstyret med faciliteter såsom hårtørrer, mini-bar, skrivebord, safetyboks, eget bad/toilet samt tv og w...
  Van der Valk Landhotel Spornitz (3-stjernet)
  Van der Valk Landhotel Spornitz (3-stjernet)
  Et hyggeligt 3-stjernet hotel med 134 dobbeltværelser hvor alle er udstyret med skrivebord, brusebad / toilet, hårtørrer, telefon, minibar samt TV med radio. Desuden tilbyder hotellet også fitness og...
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning