Skip to main content

Smagen af Jul med Georg Julin

Så er vi klar med årets store juletur. Julebingo med krydret med skøn julemusik. Besøg på skønne steder bl.a. Thisted Bryghus hvor Bjørn "Okay" Hansen kommer i Georg Julins varme stol og fortæller om sit spændende liv. God mad, julemenu, julesange og julesmåkager. Det hele kædes sammen af vort julepyntede hotel og personale og med Georg Julin som "julenisse" og glad vært.

Udover at Georg Julin er vært under hele opholdet, fortæller han om sit spændende liv og oplevelser i mediebranchen gennem mange år på radio og TV i DR, TV2regioner og dk4. Mandag aften holder han et inspirerende foredrag med gode råd og idéer til den 4. alder – der er resultatet af at generationerne 55+ i gennemsnit lever 21 år længere end deres forældre. Det skal planlægges, så livskvaliteten forlænges – og det gør vi sammen. Der bliver også tid til spændende fællessang, humor og – en enkelt gospelsang eller to - sammen, naturligvis!

Ans Rejser & Georg Julin præsenterer i 2023 rejser i en perfekt kombination mellem oplevelser og fællesskab.

Vi skal høre flere unikke fortællinger og samtidig får vi vores smagsløg forkælet. Der skal smages på både øl og spiritus, og vi vil få serveret dejlige anretninger til frokost. Vi sørger også for ekstra hygge hjemme på hotellet, hvor der vil være julekoncert og Dolphins store juleanretning.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Unik rejse - KUN med Ans Rejser
• Julehygge, foredrag, og udflugter på en rejse
• Alle måltider inkluderet
• Georg Julin som vært
• 5-stjernet hygge på Dolphin Hotel Herning
• Rabat på 500 kr. pr. person til Ældre Sagens medlemmer

 

 

smagen af jul- kort

Program dag for dag:
Dag 1 – Ankomst og foredrag med Georg Julin
Dag 2 – Thisted Bryghus
Dag 3 – Hjerl Hede og Julebagning
Dag 4 – Gothenborg og Julekoncert
Dag 5 – Afrejse

 

 

 

 
Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:
 
 

  Dagsprogram

  • Dag 1 – Ankomst og foredrag med Georg Julin om d. 4. alder

   Fra kl. 15:00 kan du i ro og mag ankomme til Dolphin Hotel Herning hvor du trygt og sikkert kan parkere din bil. Ankommer du med offentlig transport til Herning station kan du blive afhentet og blive kørt til hotellet kl. 15:00, 16:00 og 17:00.
   Efter middagen fortæller Georg Julin om Den 4. Alder.

  • Dag 2 – Thisted Bryghus

   Efter hotellets store morgenmadsbuffet skal vi med bussen nordpå. På vejen op tager vi vejen over Sallingsundbroen, forbi Nykøbing Mors og til slut Vildsundbroen inden vi ankommer til Thisted Bryghus.

   Thisted Bryghus ligger hvor det altid har gjort. Lige midt i Thisted by. Og med Nationalpark Thy i baghaven. Det er her de lokale rødder for længst fået godt fast og herfra historien skrives. Produktionen er blevet moderniseret i 2019 med et nyt bryggeri og en ny indretning, der for alvor gør det muligt for gæster at følge bryggeprocesserne. For at fuldende oplevelsen blev besøgslokalet i foråret 2021 istandsat så man som gæst virkelig kan gå på opdagelse i fortællingen om Thisted Bryghus og historierne bag de mange smagsoplevelser. Vi skal naturligvis også en tur rundt i tapperiet og lagerafdelingen. Vi er i selskab med garvede og helt igennem passionerede rundvisere. Vi skal naturligvis også smage på de gyldne dråber med forskellige smagsoplevelser. Til frokost nyder vi 2x højbelagt smørrebrød fra Den Gamle Slagter i Thisted hvor pålægget selvfølgelig er hjemmelavet.

   «Ærlig talt med Bjørn Hansen» Om at flytte fra Vesterbro til Thy, de mange hits og et helt liv med Bjørn & Okay.
   Turen hjemover går igennem Thy, Thyholm, over grænsen fra Nordjylland til Midtjylland, Oddesundbroen og til slut igennem Struer inden vi er tilbage på hotellet.

  • Dag 3 – Hjerl Hede og Julebagning

   I dag skal vi efter morgenmaden på hotellet en kort bustur nordpå til Hjerl Hede, der blev grundlagt helt tilbage i 1930, da Jyllands ældste bondegård, Vinkelgården blev flyttet til Hjerl Hede. Siden hen er museet blevet udvidet med bageri, mejeri og meget mere. På Hjerl Hede skal vi spise frokost på Restaurant Skyttegården.
   Om eftermiddagen er der fælles julebagning på hotellet, hvor Georg Julin vil agere DJ og stå få den musikalske underholdning til.

  • Dag 4 – Gothenborg og Julekoncert

   Efter morgenmaden sætter vi kursen mod Gothenborg. I 1992 købte Lone og Lars Hedegaard det nedlagte landbrug Gothenborg. Kort efter var det 100 procent økologiske jordbrug en realitet. Næste milepæl var Danmarks første økologiske kyllinger og fra 1998 tillige landets første øko-ænder. I dag er Gothenborgs produkter kendt over hele landet. Madelskere og førende kokke hylder ”Gothenborg-Anden”, ”Gothenborgs Skovkylling” og de andre kræ, som skraber i jorden og spiser sig mætte i usprøjtet kløvergræs ved Gothenborg. Foruden en præsentation af stedet skal vi også nyde en herlig lokalinspireret julefrokost i rustikke omgivelse i den gamle lade. Om aftenen vil der være Dolphins store julefrokost efterfulgt af julekoncert med Hula Hula Duo.

  • Dag 5 – Afrejse

   Efter den sidste omgang i hotellets skønne morgenmadsbuffet er det tak for denne gang og på gensyn. 

  Afgange og priser

  AfrejseAfrejsestedRejselængdeHotelLedige pladserPris
  27-11-2023 - se afgangstiderEgen ankomst, oplevelser i bus5Dolphin Hotel Herning (Smagen af Jul)Mere end 85.295,-BestilMere information

  Hotel

  Dolphin Hotel Herning (Smagen af Jul)
  Dolphin Hotel Herning (Smagen af Jul)
  Et familiedrevet hotel med 56 værelser. Dejlig morgenmadsrestaurant, gode afslapnings områder, dejlige fest lokaler, bar, og som altid tilstræber at du som gæst vil opleve 5-stjernet hygge. Hotellet e...
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning