Skip to main content

Jul i Berlin

En busrejse til Berlin i juletiden går man aldrig forkert af. Berlin er stedet, hvor man virkelig kan komme i julestemning, med det fantastiske Gendarmenmarkt Weihnachts Zauber, der hvert år tilbyder dejlig juleunderholdning. Berlin er en by man kan besøge igen og igen, og stedet hvor man stadig fornemmer den kolde krig og tiden inden Berlinmurens fald. En tur til Berlin i december er en mulighed for både at opleve det klassiske Berlin og et stemningsfuldt Berlin i fuld julepragt.
 

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Centralt hotel
• Kørende rejseleder, Jacob Trampedachs Bertel (har besøgt Berlin mere end 400 gange)
• Meget skarp pris

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Udrejse og ankomst
Dag 2 – Den store byrundtur i Berlin   
Dag 3 – Mere jul, Berlin og tid på egen hånd
Dag 4 – Hjemrejse

Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage.

Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:
 

jul i berlin pdf


  Se det fulde program

  Dag 1 – Ankomst
  Vi kører fra Danmark om morgenen og ankommer til Berlin sidst på eftermiddagen og allerede her, bliver der tid til at gå på opdagelse i området omkring hotellet og besøge et af de utallige julemarkeder. Vi bor på Vestberlins store handelsgade, Kurfürstendamm og hotellet ligger tæt på KaDeWe som er det største stormagasin på det europæiske kontinent. En slentretur ned af sidegaderne til Kurfürstendamm med specialforretninger, cafeer og marskandisere kan varmt anbefales. Og Kejser Wilhelms Gedächtniskirche, med det ødelagte tårn, der står som et mindesmærke om krigen, er et besøg værd.

   

  Dag 2 – Den store byrundtur i Berlin
  I dag skal vi udforske Berlins historie og mange seværdigheder. Turen starter i Østberlin ved den største rest af muren - East Side Gallery. Vi fortsætter til Unter den Linden, som er et af Berlins historiske centre, hvor mange historiske bygninger og statuer findes. Vi stopper ved en af de smukkeste pladser, Gendarmenmarkt, med to domkirker - side om side. Vi fortsætter forbi det jødiske monument og den amerikanske ambassade til Berlins vartegn, Brandenburger Tor og Pariser Platz. Herfra spadserer vi til Rigsdagsbygningen. Tilbage i bussen kører vi forbi Siegessäule, til Potsdamer Platz for at se de enorme nybyggerier, som kaldes Berlins Mythos. Vi kører til Friedrichstrasse og ser Berlins mest kendte grænseovergang - Checkpoint Charlie. Herfra går vi til Topografi des Terrors, en udstilling om Berlins udvikling under krigen. Her finder vi både et stykke af Berlinmuren, en billedudstilling mm - alt sammen placeret på stedet for det tidligere Gestapo hovedkvarter Turen fortsætter ind i det gamle Vestberlin, hvor vi slutter ved Bahnhof Zoo.

   

  Dag 3 - Mere Berlin, jul samt tid på egen hånd
  Vi kører en tur ud til det imponerende Olympiske Stadion og går en tur ind på pladsen og kigger lidt (Entre for egen regning).
  Om eftermiddagen besøger vi julemarkedet ved Charlottenborg slot et par timer. Resten af dagen er på egen hånd. 

   

  Dag 4 – Hjemrejse
  Efter morgenmad sætter vi kursen mod Danmark. Der bliver naturligvis et stop ved grænsen, således de sidste juleindkøb kan gøres.

  Afgange og priser

  AfrejseAfrejsestedRejselængdeHotelLedige pladserPris
  11-12-2022 - se afgangstiderBus4Leonardo Berlin KU'DAMMMere end 82.295,-BestilMere information

  Hotel

  Leonardo Berlin KU'DAMM
  Leonardo Berlin KU'DAMM
  Leonardo Hotel Berlin KU'DAMM har til huse i en historisk bygning, der dateres til 1897, og er placeret på en af ​​de mest populære veje i Berlin, Kurfürstendamm. Hotellet tilbyder 163 ele...
  Rejsekalender
  2/12Jul i HansestæderneFra 2.395,-
  5/12Smagen af jul med Georg JulinFra 4.395,-
  11/12Jul i BerlinFra 2.295,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning