Skip to main content

Julemarked i Berlin

En busrejse til Berlin i juletiden går man aldrig forkert af. Berlin er stedet, hvor man virkelig kan komme i julestemning, med det fantastiske Gendarmenmarkt Weihnachts Zauber, der hvert år tilbyder dejlig juleunderholdning. Berlin er en by man kan besøge igen og igen, og stedet hvor man stadig fornemmer den kolde krig og tiden inden Berlinmurens fald. En tur til Berlin i december er en mulighed for både at opleve det klassiske Berlin og et stemningsfuldt Berlin i fuld julepragt.
 

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Meget centralt hotel
• Dansk lokal guide
• Kørende rejseleder, Jacob Trampedachs Bertel (har besøgt Berlin mere end 400 gange)
• Meget skarp pris

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Udrejse og ankomst
Dag 2 – Den store byrundtur i Berlin   
Dag 3 – Mere jul og tid på egen hånd
Dag 4 – Hjemrejse


  Se det fulde program

  Dag 1 – Ankomst
  Vi kører fra Danmark om morgenen og ankommer til Berlin sidst på eftermiddagen og allerede her, bliver der tid til at gå på opdagelse i området omkring hotellet og besøge et af de utallige julemarkeder. Vi bor centralt ved Bahnhof Zoo.

  Dag 2 – Den store byrundtur i Berlin
  Efter morgenmaden er det tid til den store byrundtur, hvor vi skal udforske Berlins historie og mange seværdigheder. Vores lokal guide Anders Jacobsen som har været bosidende i Berlin i mange år, fortæller om jul i Tyskland samt viser os de største seværdigheder i Berlin. Vi stopper ved en af Berlins smukkeste pladser, Gendarmenmarkt, med de to domkirker, der ligger side om side, hvor det mest berømte af alle Berlins julemarkeder ligger. Her har vi frokost stop og tid til at opleve Berlin's mest berømte julemarked inden vi fortsætter vores byrundtur et par timer mere. Vi slutter ved vores Hotel sidst på eftermiddagen.

  Dag 3 - Mere jul samt tid på egen hånd
  Vi kører en tur ud til det imponerende Olympiske Stadion og går en tur ind på pladsen og kigger lidt (Entre for egen regning)
  Vi besøger julemarkedet ved Charlottenborg slot et par timer for tilsidst at blive sat af ved vores Hotel igen.
  Resten af dagen er på egen hånd. 

  Dag 4 – Hjemrejse
  Efter morgenmad sætter vi kursen mod Danmark. Der bliver naturligvis et stop ved grænsen, således de sidste juleindkøb kan gøres.

  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning