Skip to main content

Gardasøen - Riva Del Garda

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Tag på ferie ved Gardasøen og bo på et skønt hotel i Riva Del Garda – så bliver det ikke bedre! 
Gardasøen er en af de italienske perler, som så mange danskere vender tilbage til igen og igen. Vi har sammensat vores rejse, således at alle udflugter er inkluderet og flere af måltidene - men også gjort plads til at du kan opleve på egen hånd. På denne rejse kommer vi Gardasøen rundt og kommer en tur op i bjergmassivet Dolomitterne.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Dejligt hotel med pool
• Unik oplevelse på vingård 
• Sejltur til Limone med privatbåd

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Afrejse
Dag 2 – Ankomst
Dag 3 – Riva Del Garda
Dag 4 – Udflugt til Sirmione og vingården Cà dei Frati
Dag 5 – Sejltur på Gardasøen til Limone og Malcesine 
Dag 6 – Dolomitterne 
Dag 7 – Bardolino og Lazise
Dag 8 – Østrig og Tyskland
Dag 9 – Hjemkomst 

Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger / grundet covid-19 får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage.

Dag 1 – Afrejse 
Vi kører fra Danmark tidlig morgen og frem til vores overnatningshotel i Midttyskland. 

Dag 2 – Ankomst 
Morgenmad på hotellet, og herefter det sidste stykke ned gennem Alperne og frem til Hotel Perla, som danner rammen om vores ferie. Efter indkvartering er der aftensmad inkluderet på en nærtliggende lokal restaurant.  

Dag 3 – Riva Del Garda
En stille og rolig dag, hvor vi får køreturen ud af kroppen. Om formiddagen ser vi nærmere på Riva Del Garda, byen som vi bor i. I dag er der nemlig marked i byen. Eftermiddagen er til fri disposition, rejselederen er naturligvis til stede med gode råd og tips. Det kunne fx være en tur med den nyåbnede bjergbane til Bastione. Her er der rig mulighed for at nye en aperitif med udsigt over byen. 

Dag 4 – Udflugt til Sirmione og vingården Cà dei Frati
Sirmione er én af Gardasøens mest eksklusive byer dels pga. dens charmerende beliggenhed på en lang halvø der i den sydlige del stikker flere kilometer ud i søen, prydet ved indgangen til byen af den antikke Scala-borg og godt kendt for de termale bade som specielt er brugt estetisk på de elegante kurhoteller i byen. 
Byens centrum er lukket af for trafik og i de små gader er der fyldt med hyggelige små caféer og restauranter samt et godt udvalg af forretninger. Vandet omkring byen er hvidvins farvet pga. den lyse bund og på den nordligste spids af halvøen ligger resterne af en stor gammel romersk by ”Grotte di Catullo”. Herefter fortsætter turen videre til vingården Cà dei Frati , hvor vi ser vinkældrene efterfulgt af en vinsmagning. Sidst på eftermiddagen retur til Riva. Middag på en nærtliggende lokal restaurant inkluderet.

Dag 5 – Sejltur på Gardasøen til Limone og Malcesine 
Afgang i privatbåd fra Riva mod Limone. Turen går langs den stejle klippeside forbi Ponale vandfaldet og frem til Limone by. Undervejs ses de antikke Limonaie (citron haver) omkring Limone og den maleriske bybillede med den lille havn. Ophold i Limone og tid til et besøg hos den John den Danske Guldsmed. 
Fra Limone går turen videre til den charmerende pittoreske by Malcèsine med den antikke Scaligera borg som dominerer bybilledet. Tid på egen hånd til en tur rundt i byen. Fra Malcèsine er der mulighed for at tage svævebanen op på Monte Baldo. Svævebanen når op i en højde på 1700 m og herfra er der en fantastisk udsigt over søen. Sidst på eftermiddagen tilbage til Riva med privatbåd.

Dag 6 – Dolomitterne 
Fra den nordlige ende af søen går turen op i det smukke bjerglandskab. Turen går med bus op mod Tenno, udsigten over Gardasøen samt det sydlige af Sarca-dalen er enestående. Vi kommer forbi Tenno-søen, der står som et naturspejl og gengiver naturens smukke farver blå eller grøn alt efter hvilken årstid det er. Videre gennem byen Ponte Arche, som er en lille kurby med helbredende kilder og naturligvis store kurhoteller. Herfra videre tilbage mod Sarca-dalen, hvor vi på vejen har en smuk udsigt over Toblino-søen med den gamle borg midt i søen. 
Rundvisning og frokost på l’Acetaia.
L’Acetaia er en restaurant med egen produktion af balsamisk eddike (aceto balsamico) som den eneste i Trentino regionen. De producerer også oste, olivenol, vine samt har skinker, salami osv. Ved ankomst vises produktionen af Aceto Balsamico og oste. Herefter frokost i de atmosfærefyldte lokaler (eller på terrassen hvis vejret tillader) men den mest fantastisk udsigt ned over Riva by.
Efter frokost fortsætter vi til  landsbyen Varone, beliggende få km fra l’Acetaia og 4 km fra Riva. Besøg i grotten med vandfaldet som gennem millioner af år har gravet sig ind i klipperne og formet en slags grotte, som for enden præsenterer det næsten 100 m høje vandfald.

Dag 7 – Bardolino og Lazise
I dag skal vi til de charmerende byer Bardolino og Lazise. Bardolino er en af de smukke byer ved Gardasøens sydøstlige bred med en pragtfuld promenade langs med søen, hvor det er oplagt at slå sig ned på en af de mange bænke og nyde udsigten til søens modsatte side eller bare kigge på småbølgernes skvulpen, mens livet passerer langs promenaden bag dig. Inden turen går tilbage til Riva Del Garda skal vi og så gøre et stop i Lazise. Ikke ret mange byer kan slå Lazise, når det handler om rendyrket charme! Den lille by ligger smukt ud mod Gardasøen på dennes sydøstlige bred og midt imellem de to større byer Bardolino og Peschiera. Lazise byder på et rigt udvalg af barer, caféer og restauranter, ikke mindst i det fascinerende historiske centrum med dets smalle gyder og myldrende folkeliv.
Middag på en nærtliggende lokal restaurant inkluderet.

Dag 8 – Østrig og Tyskland
Efter morgenmad kører vi igennem Østrig og op til vores overnatningshotel i Midttyskland. Efter indkvartering er der aftensmad på hotellet.

Dag 9 – Hjemkomst
Efter morgenmad kører vi det sidste stykke hjem mod Danmark. Med stop for grænsehandel inden hjemkomst.


Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.

 


  Rejsekalender
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning