Skip to main content

Busrejse til Holland - kanaler & tulipaner

Når man siger Holland, rimer det på bugtende kanaler, skærmende diger, flotte vindmøller og dekorerede træsko – og ikke mindst på tulipaner. I foråret fylder de farvestrålende løgblomster markerne i et sandt farveorgie med tulipanen som den knejsende dronning. Keukenhof – den verdenskendte blomsterpark er uovertruffen. Men også særprægede landskaber, grønne skove, indre søer og velbevarede historiske byer med hyggelig markedsstemning præger billedet. Amsterdam - mangfoldighedens hovedstad med flodbåde, spændende kanal- rundfarter og middelalderarkitektur. Enestående museer, malerkunstnere, hyggelige cafeer og god øl.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Blomsterparken Keukenhof inkl. 
• Vi bor på 4-stjernet hotel
• Halvpension inkluderet
• Oplev Hollands Venedig

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Afrejse
Dag 2 – Keukenhof Blomsterpark
Dag 3 – Amsterdam
Dag 4 – Giethoorn og Paleis Het Loo
Dag 5 – Hjemrejse


  Se det fulde program

  Dag 1 – Afrejse (M, A)
  Vi kører fra Danmark om morgenen og turen går ned gennem Jylland, Tyskland og ind i Holland. Med passende antal pauser når vil til vores 4-stjernede hotel sidst på eftermiddagen. Efter indkvartering er der middag på hotellet.

   

   

  Dag 2 – Keukenhof Blomsterpark (M, A)
  Med sine millioner af tulipaner og andre forårsblomster er Keukenhof verdens største blomsterpark. Parken blev oprettet som præsentationspark for potentielle kunder, men er i dag udlagt som privat park for besøgende og har åbent 2 måneder hvert forår. Parken har ca. 800.000 gæster om året, som nyder de farvestrålende løgblomster. De mange haver og fire pavilloner fremviser en enestående samling af tulipaner, hyacinter, påskeliljer, orkidéer, roser, nelliker, iriser, liljer og mange andre blomster. Her råder farverne og duftene. Blomsterparken er 32 hektar stor og har 7 millioner blomster, heraf 800 forskellige sorter af tulipaner. Derforuden er der 15 stier, 2.500 træer, heraf 87 forskellige sorter. Uanset om man er blomsterentusiast eller blot nærer en almindelig kærlighed til den smukke natur er én ting sikkert – et besøg i Keukenhof blomsterpark er uforglemmelig.

   

  Dag 3 – Amsterdam (M, A)
  Med omkring én times kørsel til specielle og spændende Amsterdam er denne udflugt et must på rejsen til Holland. Amsterdam er kendt som cyklernes by, og med sine over 400 broer er byen også broernes by. Byen er adskilt i 70 øer af de mange kanaler, og på trods af denne lighed med Venedig er Amsterdam en helt anden oplevelse. Amsterdam er en by med stor charme og stor alsidighed både i bygninger og i lokalbefolkning. På byrundturen skal vi forbi nogle af Amsterdams mest kendte seværdigheder bl.a. Rijksmuseet samt Rembrandt og Van Gogh Museerne. Der vil også være mulighed for at komme på en sejltur rundt i de smukke kanaler, hvor vi får mulighed for at nyde den smukke gamle by (tilkøb). Der vil også blive ophold i centrum af byen, så man på egen hånd kan opleve denne specielle hovedstad. I Amsterdam er mange af museerne nybyggede eller ombygget inden for de seneste 15-20 år og en stor del af disse bygninger er en hel oplevelse i sig selv. Efter en spændende dag i Amsterdam, vender vi tilbage til hotellet.

   

  Dag 4 – Giethoorn og Paleis Het Loo (M, A)
  Efter morgenmad sætter vi kursen nordpå til charmerende Giethoorn som også går under navnet ”Hollands Venedig”. Der vil være mulighed for at tage på en idyllisk rundfart på kanalerne og ellers nyde byens imponerende natur og billedskønne omgivelser. Vi sætter igen kursen sydpå og kommer forbi de to strengt religiøse (ortodoks calvinistiske) byer, Staphorst og Rouveen. Hvis vi er heldige kan vi få syn for sagen for at den Hollandske træsko ikke blot er en sourvenir men faktisk bruges som fodtøj i de lokales dagligdag. Sidste stop i dagens program er det flotte parkanlæg omkring Paleis Het Loo (Det Kongelige Palæ) ved byen, Apeldoorn. Haverne ved Paleis Het Loo er rekonstrueret til det originale design fra det 17. århundrede. Kong William III og hans kone dronning Mary II var grundlæggerne og de første indbyggere i Paleis Het Loo. En hollandsk barok have med mange tusindvis af blomster, imponerende springvand og historisk beplantning. Haverne var beregnet til at give prestige og status til William og Mary samt til at imponere deres gæster.

   

  Dag 5 – Hjemrejse (M)
  Efter morgenmad sætter vi atter kursen mod Danmark - og vi stopper ved den danske grænse, så de sidste indkøb kan gøres.

  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning