Busrejse til Holland & Floriaden

NYHED - I år 2022 er det igen tid til den store og altomfattende verdensudstilling indenfor blomster og havebrug, Floriaden, der kun finder sted hvert 10. år, og som er en storslået og unik oplevelse. Så er du have-, plante og blomsterinteresseret, eller bare glad for flora, så bør du unde dig selv denne rejse til Holland. Det er et helt utroligt syn du møder, når du træder ind på denne verdensudstilling. Her vil du bl.a. se innovative løsninger til bæredygtige og beboelige byer, og hvor dine sanser helt sikkert vil blive stimuleret. Tag også en tur med ”the cable car” som er en 850 meter lang kabelbane hvor du kører over den utrolige verdensudstilling og får et utroligt udsyn over hele parken. En oplevelse for livet, som kun finder sted hvert 10. år!

Udover Floriaden besøger vi naturligvis Hollands hovedstad, Amsterdam, hvor vi får en rundfart langs de mange kanaler, vi besøger det folkloristiske åbenluft museum, Zaanse Schans, og vi har en dag i den smukke middelalderby Amersfoort, der også har en futuristisk side. Du får indtryk af et land, der har en masse at byde på; udover Floriaden, møllerne og kanalerne, stifter du også bekendtskab med en moderne og innovativ nation.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Entré til Floriaden inkl.
• Cable car (svævebane) i Floriaden inkl.
• Vi bor på 4-stjernet hotel
• Halvpension inkluderet

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Afrejse
Dag 2 – Amersfoort
Dag 3 – Floriaden
Dag 4 – Amsterdam og Zaanse Schans
Dag 5 – Hjemrejse

Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger / grundet covid-19 får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage.

Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:
 

Floriaden_pdf


  Se det fulde program

  Dag 1 – Afrejse
  Vi kører fra Danmark om morgenen og turen går ned gennem Jylland, Tyskland og ind i Holland. Med passende antal pauser når vil til vores 4-stjernede hotel sidst på eftermiddagen. Efter indkvartering er der middag på hotellet.

   

   

  Dag 2 – Amersfoort
  Denne smukke gamle middelalderby ligger kun knapt en halv times buskørsel fra vores hotel. Den er et yndet turistmål grundet sine mange historiske bygninger, gode forretninger, torve, caféer og fantastiske stemning, men lige så vel grundet sine mange meget moderne bygninger og boligområder. Vi tager en rundtur med bussen i nogle af de nye boligkvarterer, hvor rejselederen viser dig de nyeste tiltag indenfor miljøtilpasninger og arkitektur, du vil se et par eksempler på, at hollænderne tør at drømme stort, selvom drømmen risikerer at ende i et mareridt, men kedeligt er det i hvert fald ikke! Vi kører til det gamle centrum, og går vi ud på en 1 times byrundtur forbi de gamle prominente og historiske bygningsværker, en rejse fra tidlig middelalder og op til nutid, og rejselederen vil med fornøjelse gi' dig tips og fifs til de bedste shopping steder og caféer. Eftermiddagen er på egen hånd, inden vi kører hjem til hotellet igen. 

   

  Dag 3 – Floriaden
  Denne dag står i Floriadens tegn! Sanserne danser i glæde over alle de fantastiske indtryk dette besøg byder på. Ikke kun de smukke blomsterudsmykninger, haveanlæg, opstillinger og hele æstitiekken, men også den imponerende deminsion denne verdensudstilling har, duftene og hele entouragen. Du kan glæde dig til en helt unik og uforglemmelig oplevelse! Vi kører til Almere om morgenen, cirka 1 times kørsel, og er hjemme igen på hotellet sidst på eftermiddagen. 

   

  Dag 4 – Amsterdam og Zaanse Schans
  Med omkring én times kørsel til specielle og spændende Amsterdam er denne udflugt et must på rejsen til Holland. Amsterdam er kendt som cyklernes by, og med sine over 400 broer er byen også broernes by. Byen er adskilt i 70 øer af de mange kanaler, og på trods af denne lighed med Venedig er Amsterdam en helt anden oplevelse. Amsterdam er en by med stor charme og stor alsidighed både i bygninger og i lokalbefolkning.
  På byrundturen skal vi forbi nogle af Amsterdams mest kendte seværdigheder bl.a. Dam Plads med de Kongelige Palads, Anne Franks hus, Børsen (verdens første) og de smukke gamle kanalstræder. Der vil også være mulighed for at komme på en sejltur rundt i de smukke kanaler, hvor vi kan nyde byen fra vand siden (tilkøb). Der vil også blive ophold i centrum af byen, så man på egen hånd kan opleve denne specielle hovedstad. Rejselederen går, med dem, der har lyst, på pandekagerestaurant, så man har mulighed for at prøve denne hollandske specialitet med en god hollandsk øl til fx. Dette besøg er ikke inkluderet (regn med cirka €15 for pandekage og drikkelse)
  Efter besøget i Amsterdam kører vi et lille stykke ud af byen, hvor vi finder Zaanse Schaans, som er et friluftsmuseum med møller, ostehandlere, små kanaler og alt det, der ellers forbindes med det traditionelle Holland. Gratis adgang. Sidst på eftermiddagen går turen hjemover via Ijzelmeer og over den 27 km lange dæmning.

  Dag 5 – Hjemrejse
  Efter morgenmad sætter vi atter kursen mod Danmark - og vi stopper ved den danske grænse, så de sidste indkøb kan gøres.