Skip to main content

Den 4. Alder med Georg Julin

”Den fjerde alder” er betegnelsen af det længere liv der er konsekvensen af at vi danskere, ifølge befolkningsfremskrivninger, gennemsnitligt lever meget længere end tidligere generationer.

Udover at Georg Julin er medvært under hele opholdet, fortæller han om sit spændende liv og oplevelser i mediebranchen gennem mange år på radio og TV i DR, TV2regioner og dk4. Mandag aften holder han et inspirerende foredrag med gode råd og idéer til den 4. alder – der er resultatet af at generationerne 55+ i gennemsnit lever 21 år længere end deres forældre. Det skal planlægges, så livskvaliteten forlænges – og det gør vi sammen. Der bliver også tid til spændende fællessang, humor og – en enkelt gospelsang eller to - sammen, naturligvis

Ans Rejser & Georg Julin præsenterer i 2022 rejser i en perfekt kombination mellem oplevelser og fællesskab.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Unik rejse - KUN med Ans Rejser
• Foredrag, sang og udflugter på en rejse
• Alle måltider inkluderet
• 5-stjernet hygge på Dolphin Hotel Herning
• Rabat på 500 kr. pr. person til Ældre Sagens medlemmer

 

 

den 4. alder - kort

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Ankomst og foredrag med Georg Julin
Dag 2 – Historien om Herning
Dag 3 – Søby brunkulslejr, Søbyhus og Tekstilmuseet i Herning
Dag 4 – B&O museet i Struer og Handbjerg Marina
Dag 5 – Afrejse 

 

 

 

 

 

 

Ans Rejsers Tryghedsgaranti
Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger / grundet covid-19 får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage.
 
Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:
 
 

  Se det fulde program

  Dag 1 – Ankomst og foredrag med Georg Julin om d. 4. alder
  Fra kl. 15.00 kan du i ro og mag ankomme til Dolphin Hotel Herning hvor du trygt og sikkert kan parkere din bil. Ankommer du med offentlig transport til Herning station kan du blive afhentet og blive kørt til hotellet kl. 15, 16 og 17.00.
  Efter middagen fortæller Georg Julin om d. 4. alder.

   

  Dag 2 – «Historien om Herning» med rundvisning og præsentation v. Birgitte Damgaard (Aage og Bitten Damgaards yngste datter)
  Vi skal rundt i «den hvide by» i Herning som rummer på historier og fortælling om alt fra kunst til iværksætteri. Glæd dig til højdepunkterne: Hvem var Aage Damgaard, skjortefabrikken - Angli, A Hereford Beefstouw, Ege tæpper, Elia, Asger Jorn, Cronhammer, Utzonhuset, Skulpturparken, Obelisken, Herning kunstmuseum og meget mere. Frokosten nyder vi tilbage på hotellet.
  Om aftenen byder Georg Julin velkommen til en omgang «Ærlig talt med Bjørn Hansen» Om at flytte fra Vesterbro til Thy, de mange hits og et helt liv med Bjørn & Okay.

   

  Dag 3 – Søby brunkulslejr med lokal guide, frokost på Søbyhus samt Tekstilmuseet i Herning
  Efter morgenmad på hotellet skal vi besøge Søby Brunkulsmuseum der fortæller historien om Brunkulsperioden fra 1940 til 1970. Museet består af tre autentiske arbejderhjem og en købmandsforretning fra 1940erne , Mindelunden og brunkulslejerne i området. Vi får de næste to timer en spændende rundvisning af lokal guide både i og udenfor museet efterfulgt af busrundtur i området, hvor vi skal ud os se de største brunkulslejer. Efter rundvisning er der tid til at gå en tur igennem Mindelunden, hvor over 57 mindesten vidner om, at Brunkulslejerne var en farlig arbejdsplads. Der er også mulighed for at besøge Købmandsbutikken.

  Frokosten nyder vi i hyggelige omgivelser på Søbyhus inden bussen tager os til Tekstilmuseet i Herning. Tekstilindustrien har som ingen anden branche formet det midtjyske område - og gør det stadig i dag. På Tekstilmuseet får både store og små indblik i en industri, som gennem tiden har givet folk over hele verden tøj på kroppen - og identitet og udvikling til Midtjylland.

  Dag 4 – B&O museet i Struer og Handbjerg Marina
  Historien om Bang & Olufsen er mange ting. Det er fortællingen om radio- og tv-branchen, dansk design, det moderne Danmark, og om hvordan en mindre dansk virksomhed kunne blive blandt et af verdens mest eftertragtede brands. Det er en unik historie. Det er samtidig en lokal historie der tog sin begyndelse i Struer – Lydens By. På Struer Museum fortælles historien om Struers helt unikke virksomhedshistorie i vores udstilling om den vestjyske radioeventyr.
  Frokost på Handbjerg Marina med fantastisk beliggenhed ude i Limfjorden med temaet «Smagen af Limfjorden».

  Dag 5 – Afrejse
  Efter den sidste omgang i hotellets skønne morgenmadsbuffet er det tak for denne gang og på gensyn. 

  Afgange og priser

  AfrejseAfrejsestedRejselængdeHotelLedige pladserPris
  26-09-2022 - se afgangstiderEgen ankomst, oplevelser i bus5Dolphin Hotel Herning (den 4. alder)Mere end 84.395,-BestilMere information

  Hotel

  Dolphin Hotel Herning (den 4. alder)
  Dolphin Hotel Herning (den 4. alder)
  Et familiedrevet hotel med 56 værelser. Dejlig morgenmadsrestaurant, gode afslapnings områder, dejlige fest lokaler, bar, og som altid tilstræber at du som gæst vil opleve 5-stjernet hygge. Hotellet e...
  Rejsekalender
  21/8Prag - Den Gyldne StadFra 3.895,-
  21/8KroatienFra 11.995,-
  21/8Prag med Brenderup SeniorerFra 3.495,-
  22/8Smagen af DanmarkFra 3.995,-
  22/8DresdenFra 4.895,-
  23/8ÆrøFra 3.395,-
  23/8Fantastiske LæsøFra 2.995,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning