Skip to main content

Busrejse til De Danske Sydhavsøer - 3 dage

Ans Rejser arrangerer denne skønne rejse til nogle af de smukkeste egne i Danmark, hvor mange måske slet ikke har været endnu. På turen til Lolland, Falster, Møn og det naturskønne Sydsjælland oplever vi stemningsfulde byer, gamle herregårde og de karakteristiske hvide klinter ved Møn. Vi stifter bekendtskab med de danske øers varierede historie og ikke mindst natur. Møns Klint er uden tvivl den mest storslåede oplevelse på hele denne rundrejse i det sydlige Danmark. De lodrette hvide kridtskrænter falder dramatisk mod havet. Vi skal også forbi Gavnø Slot, hvor der bliver en rundvisning og vi oplever naturperlen Nyord – alt i alt en rejse til Sydhavsøerne med mange nye og for nogen ukendte oplevelser i vort eget lille kongerige. Velkommen til Sydhavsøerne.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Hotel m. fantastisk beliggenhed
• Inkl. entré til Gavnø Slot
• Oplev Møns Klint

Program dag for dag:
Dag 1 – Maribo Domkirke
Dag 2 – Gåsetårnet, Møns Klint og naturperlen Nyord
Dag 3 – Gavnø Slot og hjemkomst


  Se det fulde program

  Dag 1 – Maribo Domkirke
  Turen går til Fyn, forbi Odense, H.C. Andersens fødeby, over Svendborg og videre til det naturskønne Tåsinge, der ikke uden grund kaldes ”Danmarks Have”. Undervejs nydes morgenmaden i bussen. Vi fortsætter til Spodsbjerg, hvorfra vi sejler til Tårs på Lolland. En dejlig sejltur på knap 1 time.  Fra Tårs kører vi ad smukke veje til Maribo, hvor vi besøger den gotiske Maribo Domkirke. Her ligger Leonora Christine begravet. Der er aftensmad på hotellet.

   

   

  Dag 2 – Gåsetårnet Møns Klint og naturperlen Nyord 
  Efter morgenmaden venter nye oplevelser. Vi kører til Vordingborg, hvor vi besøger Gåsetårnet med den forgyldte gås på toppen og ruinerne fra den gamle borg. Herfra videre over Kalvehave til Møn. I Stege, Møns hovedstad, kører vi en kort byrundtur forbi fæstningsanlægget, voldene, og Mølleporten. Derefter går turen gennem naturreservatet ved Ulvshale og videre til Nyord, naturperperlen nord for Møn. Vi går en rundtur i den bilfri landsby med besøg ved den lille ottekantede kirke.  Efter en kort pause fortsætter turen til Liselund, det yndefulde lystslot, som i 1792 blev bygget af familien Bosc de la Calmette. Vi spadserer en tur i parken, inden turen går til Møns Klint, hvor der bliver ophold ved de karakteristiske hvide klinter. Efter ophold ved Møns Klint går turen til Fanefjord kirke. Man taber næsten pusten, når man træder ind i kirken og ser den fornøjelige bibelske graffiti. Herfra over Bogø og den nye Farøbro. Tilbage til hotellet efter en oplevelsesrig dag. Middag på hotellet. 

   

  Dag 3 – Gavnø Slot og hjemkomst
  Efter morgenmaden tager vi afsked med vort dejlige hotel, men der venter stadig nogle oplevelser, inden vi sidst på eftermiddagen er hjemme igen. Vi kører til Sydsjælland, hvor vi ser Udby Kirke i Grundtvigs fødeby, og videre til Gavnø Slot, hvor vi får en rundvisning. Vi hører om slottet, slægterne og ser den smukke slotspark. Efter besøget fortsætter vi til Korsør og kører over Storebælt tilbage til vores udgangspunkt. Undervejs nydes en sandwich.

  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning