Skip to main content

Festlige København

Festlige København er et forsøg på, at skabe 3 døgn med glade og forrygende oplevelser. Vores guide Hans Justesen og Anders Bircow tager os gennem Frederiksberg med Revymuseet Storm, Frederiksberg Have og Haveselskabets Have. Vi spiser en forrygende frokost på Allegade 10, hvor Anders Bircow underholder og fortæller. Og så er der 6 timer på egen hånd i København centrum med mulighed for besøg i Tivoli, på Strøget eller hvad man kunne ønske.

Derudover krydrer vi med et besøg i Cirkusrevyen med Bodil Jørgensen og Niels Olsen i spidsen, dejlig buffet på Bakkens Perle og evt besøg i legendariske Korsbæk. På hjemturen besøger vi Bogense med mulighed for en spændende byvandring og lækker æggepandekage på Erik Menveds kro. Det bliver 3 dage fuld af oplevelser, godt humør og spændende mennesker. Se og oplev festlige København på en helt ny måde.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Unik rejse med Ans Rejser • Nyhed i 2023
• Anders Bircow som guide og underholder på Frederiksberg
• Byrundtur i Bogense med lokal guide
• Gode billetter til Cirkusrevyen
• To overnatninger på Gentofte Hotel
• Veloplagt og dygtig rejseleder

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Restaurant Bakkens Perle og Cirkusrevyen 2023
Dag 2 – Med Anders Bircow på Frederiksberg og tid på egen hånd i København
Dag 3 – Frokost på Erik Menveds kro i Bogense og byvandring med lokal guide 

Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:  Dagsprogram

  • Dag 1 – Bakkens Perle og Cirkusrevyen

   Undervejs mod Sjælland til vores hotel serveres en lækker frokost sandwich og kaffe. Vi ankommer midt på eftermiddagen.


   Efter indlogering på værelserne, kører vi på Bakken. Før og efter middagen på restaurant Bakkens Perle vil der være tid til at opleve på egen hånd. Herefter sætter vi os godt til rette, til turens absolutte højdepunkt – nemlig ”Cirkusrevyen 2023”. Umiddelbart efter forestillingen returnerer vi til vores hotel.

  • Dag 2 – Storm P og Revymuseet

   Storm P og Revymeseet hvor entre er betalt, skøn gåtur i Haveselskabets Have og Frederiksberg Have hvor vores guide fortæller om de enestående haver og vi oplever en af Københavns smukkeste grønne oaser. Skøn frokost på legendariske Allegade 10 og humoristisk indlæg med Anders Bircow, der både underholder og fortæller om tiden med Linie 3.

   Derefter kører vi ind til centrum af København, hvor vi har 6 timer på egen hånd fra kl 16.00 til 22.00 hvorefter bussen fragter os tilbage til skønne Gentofte hotel. Guiden går i Tivoli og man kan tilslutte sig den tur. Man betaler selv for billet og bespisning.

  • Dag 3 – Bogense og frokost på Fyens ældste kro

   Efter morgenmad på hotellet kører vi til Fyn hvor vi skal tilbringe nogle timer i den fynske perle, Bogense. Vi starter med en ægte Fynsk specialitet på Erik Menveds kro. Fynsk æggekage med flæsk inkl. 1 genstand. Herefter skal vi opleve det hyggelige byliv sammen men en lokal guide. 

   Vi starter ved havnen, hvor vi hører om dens opståen og det liv, der har været omkring den med de ændringer, tiden og samfundet har været igennem. Vi følger Bybækken, og måske ser vi en havørred i strømmen. Ved Manneken, som er en kopi af den Manneken, der står i Bruxelles, fortælles den sandfærdige historie om, hvorfor Bogense også har en lille tissende figur stående. Hovedgaden Adelgade følges med dens mange gamle huse med tilhørende historier, og man aner måske »Korsbæk« i stemningen. Historien om et af de ældste huse, som huser Fyns ældste udskænkningssted, Erik Menveds Kro, får vi også med her. Østergade følges op mod rådhuset, hvor man kommer forbi den gamle købmandsgård, og hvis porten her er åben, skal vi lige et smut ind i gården, som også emmer af fortid. Rådhuset, som om få år har stået i 100 år, har også sine mange historier. Sct. Annagade med det gamle rådhus får et stop, ligesom et af Danmarks smukkeste torve også har sine historier at fortælle. Turen går hen over kirkegården med Sct. Nikolaj Kirke, der i århundreder har stået på byens højeste punkt og også har virket som sømærke for Lillebælts søfarer. Ude på kirkebakken, som er et af byens idylliske og romantiske steder, oplever man, hvis vejret tillader det, et smukt og uforglemmeligt syn, når solen går ned over Vejle fjord. Vi skal også lige have lidt af Æbeløs historie. Til slut finder vi ned ad Kirkebakken og ender vores vandring ved udgangspunktet på havnen.

  Afgange og priser

  AfrejseAfrejsestedRejselængdeHotelLedige pladserPris
  23-08-2023 - se afgangstiderBus3Gentofte Hotel
  Opsamling i Stoholm, Frederiks, Karup, Herning, Silkeborg, Horsens, Vejle, Fredericia og Odense
  Mere end 83.795,-BestilMere information

  Hotel

  Gentofte Hotel
  Gentofte Hotel
  Gentofte Hotel ligger ca. 8 km. nord for Københavns centrum og byder på smukke omgivelser og hyggelig afmosfære. Gentofte Hotel ligger i flotte bygninger, der efter sigende går helt tilbage til 1667,...
  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning