Skip to main content

Cirkusrevyen 2023

Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken er Danmarks største revy og byder altid på sjov og politisk satire. Ans Rejser gentager årligt med succes vores hyggelige ture til Cirkusrevyen.

Skuespillerholdet for sæson 2023 i Danmarks største revy er et hold på scenen med Niels Olsen, Niels Ellegaard, Merete Mærkedahl, Mads Knarreborg og Bodil Jørgensen.

På dag 2 har vi i år inkluderet en lækker frokost på Fyens ældste kro, Erik Menveds kro i Bogense. Kroen er byens ældste hus og er fra 1543. Kroen er oprindelig opkaldt efter Kong Erik Menved, der i 1288 fornyede købstadsrettighederne for Bogense. I folkemunde hedder bygningen "Øjet", hvis navn har sin oprindelse i en urmager, som tilkalkede de nederste ruder, lavede et lille hul i kalken og kiggede ud derigennem. Efter frokosten står den på byvandring med lokal guide i Fyns mindste købstad med mange hyggelige gamle huse og spændende historie.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Middag på Bakkens Perle
• ALLE måltider inkluderet - bl.a. frokost på Fyens ældste kro
• Byrundtur i Bogense med lokal guide
• Gode billetter (kategori b) 

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Restaurant Bakkens Perle og Cirkusrevyen 2023
Dag 2 – Frokost på Erik Menveds kro og byvandring med lokal guide 

Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:  Dagsprogram

  • Dag 1 – Bakkens Perle og Cirkusrevyen

   Undervejs mod Sjælland til vores hotel serveres en lækker frokost sandwich og kaffe. Vi ankommer midt på eftermiddagen. 
   Efter indlogering på værelserne, kører vi på Bakken. Før og efter middagen på restaurant Bakkens Perle vil der være tid til at opleve på egen hånd. Herefter sætter vi os godt til rette, til turens absolutte højdepunkt – nemlig ”Cirkusrevyen 2023”. Umiddelbart efter forestillingen returnerer vi til vores hotel.

  • Bogense og frokost på Fyens ældste kro

   Efter morgenmad på hotellet kører vi til Fyn hvor vi skal tilbringe nogle timer i den fynske perle, Bogense. Vi starter med en ægte Fynsk specialitet på Erik Menveds kro. Fynsk æggekage med flæsk inkl. 1 genstand. Herefter skal vi opleve det hyggelige byliv sammen men en lokal guide. 

   Vi starter ved havnen, hvor vi hører om dens opståen og det liv, der har været omkring den med de ændringer, tiden og samfundet har været igennem. Vi følger Bybækken, og måske ser vi en havørred i strømmen. Ved Manneken, som er en kopi af den Manneken, der står i Bruxelles, fortælles den sandfærdige historie om, hvorfor Bogense også har en lille tissende figur stående. Hovedgaden Adelgade følges med dens mange gamle huse med tilhørende historier, og man aner måske »Korsbæk« i stemningen. Historien om et af de ældste huse, som huser Fyns ældste udskænkningssted, Erik Menveds Kro, får vi også med her. Østergade følges op mod rådhuset, hvor man kommer forbi den gamle købmandsgård, og hvis porten her er åben, skal vi lige et smut ind i gården, som også emmer af fortid. Rådhuset, som om få år har stået i 100 år, har også sine mange historier. Sct. Annagade med det gamle rådhus får et stop, ligesom et af Danmarks smukkeste torve også har sine historier at fortælle. Turen går hen over kirkegården med Sct. Nikolaj Kirke, der i århundreder har stået på byens højeste punkt og også har virket som sømærke for Lillebælts søfarer. Ude på kirkebakken, som er et af byens idylliske og romantiske steder, oplever man, hvis vejret tillader det, et smukt og uforglemmeligt syn, når solen går ned over Vejle fjord. Vi skal også lige have lidt af Æbeløs historie. Til slut finder vi ned ad Kirkebakken og ender vores vandring ved udgangspunktet på havnen.

  Afgange og priser

  AfrejseAfrejsestedRejselængdeHotelLedige pladserPris
  18-05-2023 - se afgangstiderBus2Gentofte Hotel Mere end 82.395,-BestilMere information
  12-08-2023 - se afgangstiderBus2Gentofte Hotel Mere end 82.395,-BestilMere information

  Hotel

  Gentofte Hotel
  Gentofte Hotel
  Gentofte Hotel ligger ca. 8 km. nord for Københavns centrum og byder på smukke omgivelser og hyggelig afmosfære. Gentofte Hotel ligger i flotte bygninger, der efter sigende går helt tilbage til 1667,...
  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning