Skip to main content

Busrejse til Cirkusrevyen - Cirkusrevyen 2021

Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken er Danmarks største revy og byder altid på sjov og politisk satire. Ans Rejser gentager årligt med succes vores hyggelige ture til Cirkusrevyen. På vores populære ture til Cirkusrevyen og Nordsjælland er der i 2021 indlagt en unik tur langs ”Guldkysten” hvor vi gør hold ved både Fredensborg Slot og Frederiksborg Slot. 

Skuespillerholdet for sæson 2021 i Danmarks største revy er et 6-stjernet hold på scenen med Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard. 

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Middag på Bakkens Perle
• Tur langs "Guldkysten"
• Meget indhold til en skarp pris
• Gode billetter (kategori b) 

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Restaurant Bakkens Perle og Cirkusrevyen
Dag 2 – Guldkysten


Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger grundet covid-19 får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage.


  Se det fulde program

  Dag 1 – Bakkens Perle og Cirkusrevyen (F, A)
  Undervejs mod Sjælland til vores hotel serveres en let frokost, bestående af en lækker sandwich og kaffe. Vi ankommer midt på eftermiddagen. 
  Efter indlogering på værelserne, kører vi på Bakken, hvor vi har et par timer på egen hånd, inden vi mødes på Restaurant Bakkens Perle til Bakkens største ”Tag selv bord”. Herefter sætter vi os godt til rette, til turens absolutte højdepunkt – nemlig ”Cirkusrevyen 2021”.  Umiddelbart efter forestillingen returnerer vi til vores hotel.

   

  Dag 2 – "Guldkysten" (M)
  Efter morgenmad kører vi langs ”Guldkysten” - fra Rungsted forbi Humlebæk med Louisiana, Snekkersten, Helsingør (passerer Kronborg og det nye søfartsmuseum) gennem Hornbæk, Dronningmølle, Gilleleje og ned forbi Græsted. Vi ankommer til Fredensborg Slot ved Esrum Sø. Dette slot har i mange år haft særstatus som regentparrets mest benyttede residens, og Kancellihuset var tidligere Kronprinseparrets residens på Fredensborg. Slotshaven er et af Danmarks største historiske haveanlæg. Vi nyder haven og i området er der mulighed for at købe frokost (ekskl.) Herefter går turen til Frederiksborg Slot i Hillerød. Kongehuset benytter stadig slotskirken til kirkelige handlinger - for eksempel blev prins Joachim og Alexandra viet her i 1995. Vi fortsætter den royale kurs mod Fyn når vi ved Frederikssund kører over Kronprins Frederiks bro.

  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning