Rejser til Bosnien

Bosnien er et skatkammer af historie, arkitektur og kultur med dramatiske fortællinger om krige og kærlighed - tilsvarende findes ikke andre steder i Europa. Naturen er så frodig og smuk, at det er vanskeligt at forestille sig de gribende hændelser området har gennemgået - og overlevet. Bosnien blev løsrevet fra Jugoslavien i starten af 1990'erne og er i dag et miks af bosnisk, serbisk, kroatisk, muslimsk og kristen kultur. Landet er på størrelse med Danmark, men selvom rækkerne af bjerge gør køreturene længerevarende end i det danske land, er der stadig kort, når man skal fra ét sted til et andet.

Bosnien lokker med en særdeles gæstfri og stolt folkesjæl, en gastronomi i topklasse samt behagelige hoteller - og ikke mindst et rimeligt prisniveau.

Bosnien bag facaden

Ikke flere afgange i 2018 Vi har desværre ikke flere afgange tilbage i 2018 på denne rundrejse. Hold øje med vores hjemmeside, hvor nye afgange i 2019 vil blive annonceret, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked med det samme. Du er også velkommen til at kontakte os på rejs@ansrejser.dk eller 70 26 00 49. Denne tur går til et af Europas me...Læs mere