Skip to main content

Rejser til Bosnien

Bosnien er et skatkammer af historie, arkitektur og kultur med dramatiske fortællinger om krige og kærlighed - tilsvarende findes ikke andre steder i Europa. Naturen er så frodig og smuk, at det er vanskeligt at forestille sig de gribende hændelser området har gennemgået - og overlevet. Bosnien blev løsrevet fra Jugoslavien i starten af 1990'erne og er i dag et miks af bosnisk, serbisk, kroatisk, muslimsk og kristen kultur. Landet er på størrelse med Danmark, men selvom rækkerne af bjerge gør køreturene længerevarende end i det danske land, er der stadig kort, når man skal fra ét sted til et andet.

Bosnien lokker med en særdeles gæstfri og stolt folkesjæl, en gastronomi i topklasse samt behagelige hoteller - og ikke mindst et rimeligt prisniveau.

Rejser til Bosnien - Bosnien bag facaden

Denne tur går til et af Europas mest interessante områder. Netop her mødes 3 af verdens største religioner; Den muslimske, den ortodokse og den kristne. Det er ligeledes i dette område, at 3 store civilisationer støder sammen. Osmanien (Tyrkiet), Østeuropa og Vesteuropa. Gennem århundreder har området været en smeltedigel af forskelligheder, der er præget af både fredelig sameksistens og blodige krige. Vi besøger mange af de historiske steder bl.a. Balkans mest berømte bro i Mostar samt broen i...

rejsekalender
16/8Prag - Den Gyldne Stad Fra 2.695,-
20/8Solskinsøen BornholmFra 4.895,-
3/9Dresden - Tysklands FirenzeFra 3.995,-
6/9Sommer i ØstrigFra 5.495,-
6/9Misdroy - Den Polske RivieraFra 2.945,-
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser
Lillehøjvej 2
8600 Silkeborg
  • Medlem nr. 1811 af Rejsegarantifonden
  • cancer.dk - Ans Rejser
  • Danmarks out door hovedstad
  • Danmarks Rejsebureau Forening