Skip to main content
Belgien-Bruxelles

Rejser til Belgien

Belgien

Belgiens strategiske beliggenhed betød en blomstrende international handel i middelalderen, som medførte stor rigdom. Det ses i Belgiens mange smukke middelalderbygninger, romantiske slotte og store pragthaver.

I Ardennerne er der en betagende natur, og i byerne er kunstmuseerne i verdensklasse. Her er malerkunstens store mestre rigt repræsenteret. Gastronomiske restauranter og mange forskellige og hyggelige cafeer​​​​​​, tilbyde Belgien i overflod. Og øllet fremragende - nok verdens bedste, vil nogen mene. Bruxelles er i international klasse med verdens smukkeste plads.

Byen Brügge er oplagt at besøge, når turen går til Bruxelles, på grund den nære beliggenhed. Byens stemning er som taget ud af middelalderen - og en af Europas smukkeste byer.

Bruxelles & Brügge

Rejser til Bruxelles og Brügge: Hos Ans Rejser tilbyder vi oplevelsesrige senior rejser til Bruxelles med dansk erfaren rejseleder! Oplev kultur, natur, gastronomi, øl-brygning, historie og storpolitik på denne fem dages rejse til Belgien. Den flamsktalende del af Belgien er overset som rejseland, men byder på så mange oplevelser, at det hele ikke kan nås på blot én rejse. Bruxelles er blevet hele Europa’s hovedstad med de mange EU-institutioner og internationale organisationer. Brügge er en and...

rejsekalender
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning