Skip to main content

Rejser til Baltikum

En historisk rejse tilbage i tiden – ikke mindst på grund af det nære forhold Danmark har haft til de baltiske lande, Estland, Letland og Litauen.

Baltikum er lavland med fine bløde morænebakker, tunneldale med vådområder, floder og mindre vandløb. Overalt opleves de store skovområder med det righoldige dyreliv med vildsvin, elge og ulve. Kystlinien er brede sandstrande og klitter.

De tre hovedstæder har også meget at byde på. Tallins gamle bydel er absolut et must, og er stedet hvor Dannebrog faldt ned fra himmelen. I Riga er jugendstilen det fremherskende og Vilnius er nok Baltikums bedst bevarede middelalderby med den imponerende flod Neris løb gennem byen. Overalt bliver du mødt af en venlig befolkning.

Rejser til Baltikum - Baltikum fra nord til syd

Hos Ans Rejser kan du booke rundrejser til Baltikum med dansk ekspert rejseleder! Oplev bl.a. Estland, Letland og Litauen og se fantastisk arkitektur! Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk Forslag til grupperejse: En fantastisk rundrejse i de tre baltiske lande, Estland, Letland og Litauen. Vi ser ukendte seværdigheder, store kontraster mellem rig og fattig samt en fan...

rejsekalender
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning