Rejser til Baltikum

En historisk rejse tilbage i tiden – ikke mindst på grund af det nære forhold Danmark har haft til de baltiske lande, Estland, Letland og Litauen.

Baltikum er lavland med fine bløde morænebakker, tunneldale med vådområder, floder og mindre vandløb. Overalt opleves de store skovområder med det righoldige dyreliv med vildsvin, elge og ulve. Kystlinien er brede sandstrande og klitter.

De tre hovedstæder har også meget at byde på. Tallins gamle bydel er absolut et must, og er stedet hvor Dannebrog faldt ned fra himmelen. I Riga er jugendstilen det fremherskende og Vilnius er nok Baltikums bedst bevarede middelalderby med den imponerende flod Neris løb gennem byen. Overalt bliver du mødt af en venlig befolkning.

Baltikum fra nord til syd

En fantastisk rundrejse i de tre baltiske lande, Estland, Letland og Litauen. Vi ser ukendte seværdigheder, store kontraster mellem rig og fattig samt en fantastisk arkitektur. Vi besøger hovedstæderne, og krydrer det med bl.a. Rundale Palace og ikke mindst Trakai Castle. Vi kommer naturligvis rundt i de smalle brostensbelagte stræder og ser også d...Læs mere

Stockholm og Tallinn - Østersøens Perler

Vi følger panoramavejen langs Vättern til Stockholm. Dagen efter er der sightseeing i Stockholm, hvor vi blandt andet ser imponerende historiske bygninger, flotte udsigter og en usædvanlig velbevaret gammel by som stockholmerne kalder ”Gamla Stan”. Den smukke krydstogtsfærge, som sejler ud gennem Stockholms fascinerende skærgård, går vi ombord på s...Læs mere