Skip to main content

Ans Rejser - En del af Dolphin familien

Med virkning fra 1/10 2020 blev Ans Rejser en del af Dolphin familien der bl.a. driver hoteller i Alanya og Herning, koncertaktiviteter samt rejsebureau.
Ans Rejser har i over 15 år sendt gæster med bus og fly på rejser i Europa. Det har alle dage været et meget vellidt og populært familie drevet rejseselskab med god service og høj tryghed.

”Vores målgruppe i Dolphin, både i Alanya og Herning, er meget tæt på den målgruppe som har benyttet Ans Rejser i 15 år. Derfor ser vi en stor synergi og mange muligheder i at skabe produkter på kryds og tværs. Bl.a. fælles nyhedsbreve og markedsføring. 
Ans Rejser har haft ca. 10.000 årlige gæster i Danmark og Europa. Og har gennem 15 år været en familiedrevet virksomhed med trofaste og loyale gæster. Det vil vi gerne samle op og videreføre. Vi er altid tæt på vore gæster, og vægter service og nærhed. Vi er ydmyge og stolte af at gæsterne kommer igen og igen som det også har været tilfældet i Ans Rejser. Derfor passer Ans Rejser perfekt ind i vores face to face koncept”
, fortæller det nye selskabs direktør Julie Ørum Vermø.

Blandt de nye tiltag bliver: Danmarksferie med spændende udflugter, golfferie i Danmark og udlandet, rejser med danske musikere og kunstnere. Derudover vil vi udvikle på grupperejser og konferencer. Daglig leder bliver Ole Kragelund der har en solid og god erfaring fra rejsebranchen.
Ans Rejser A/S nye slogan bliver: Det’ dansk, det’ dejligt!

Populære aktiviteter fortsættes
De populære ture til Cirkusrevyen, Irland, miniferie til Tyskland, vinture til Rhinen, Prag, Rom og andre europæiske storbyer fortsættes og forfines. Det vil fortsat blive tilbudt både med bus og fly og selvfølgelig med dansk rejseleder. 
”I første omgang, pga. corona, vil vi satse kraftigt på danmarksferier, golfferier og de nære destinationer. Og så være klar med alt det andet lige så snart markedet åbner”, fortæller Julie Vermø.
Det nye selskab, Ans Rejser 2020 A/S vil blive drevet med Julie Vermø som direktør, Ole Kragelund som daglig leder. Bestyrelsesformand vil være Lars Facius Madsen og som marketingchef og menigt bestyrelsesmedlem Jan Ørum Vermø. Kontoret vil være i forbindelse med Dolphins kontor på Engdahlsvej 14 i Herning.


Se mere på: www.ansrejser.dk, mail til rejs@ansrejser.dk eller ring på 70260049..

Rejsekalender
2/12Jul i HansestæderneFra 2.395,-
5/12Smagen af jul med Georg JulinFra 4.395,-
11/12Jul i BerlinFra 2.295,-
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning