6-8 dages rejser

Herunder finder du vores rejser med en varighed på 6-8 dage. 

Flyrejse til Kemer

Flyrejse til Kemer: På tur med Ans Rejser til Kemer har du fornøjelser af vores ejer, Jan Ørum som rejseleder. Han har været i Tyrkiet et utal af gange og kender hver en krog der er værd at se. Glæd dig til en uforglemmelig rejse til Tyrkiets Saint Tropez.

Flyrejse til Alanya

Flyrejse til Alanya: På tur med Ans Rejser til Alanya har du fornøjelsen af vores ejer, Jan Ørum som rejseleder. Han har været i Tyrkiet et utal af gange og kender hver en krog der er værd at se. Glæd dig til en uforglemmelig rejse til Tyrkiets feriedestination nr. 1.

Flyrejse til Irland - Tæt på Irlands sjæl

Flyrejse til Irland - Tæt på Irlands sjæl: Oplev Irland på en uforglemmelig rundrejse fra østlige til det vestlige Irland - Inklusiv erfaren dansk rejseleder!

Prag - Den Gyldne Stad - DELUXE

Busrejse til Prag - Den Gyldne Stad - DELUXE: Denne fantastiske deluxe Prag rejse med med vores danske rejseguide er helt speciel. Oplev

6 dage Fra 5.495,- Læs mere

Fortryllende Krakow

Busrejse til Polen - Fortryllende Krakow: Krakow er en af Østeuropas smukkeste og mest spændende byer.

Irland - Highlights i Donegal & Belfast

Flyrejse til Irland - Highlights i Donegal & Belfast: Det nordvestlige Irland byder på enestående naturscenerier med Europas højeste havklipper, ægte keltisk kultur, lokale specialiteter på gode restauranter og hyggelige små byer.