Skip to main content

6-8 dages rejser

Herunder finder du vores rejser med en varighed på 6-8 dage. 

Flyrejse til Kemer

Flyrejse til Kemer: På tur med Ans Rejser til Kemer har du fornøjelser af vores ejer, Jan Ørum som rejseleder. Han har været i Tyrkiet et utal af gange og kender hver en krog der er værd at se. Glæd dig til en uforglemmelig rejse til Tyrkiets Saint Tropez.

8 dage Fra 6.995,- Læs mere

Flyrejse til Alanya

Flyrejse til Alanya: På tur med Ans Rejser til Alanya har du fornøjelsen af vores ejer, Jan Ørum som rejseleder. Han har været i Tyrkiet et utal af gange og kender hver en krog der er værd at se. Glæd dig til en uforglemmelig rejse til Tyrkiets feriedestination nr. 1.

Flyrejse til Irland - Tæt på Irlands sjæl

Flyrejse til Irland - Tæt på Irlands sjæl: Oplev Irland på en uforglemmelig rundrejse fra østlige til det vestlige Irland - Inklusiv erfaren dansk rejseleder!

Busrejse til Prag - Den Gyldne Stad - DELUXE

Busrejse til Prag - Den Gyldne Stad - DELUXE: Denne fantastiske deluxe Prag rejse med med vores danske rejseguide er helt speciel. Oplev

6 dage Fra 5.495,- Læs mere

Fortryllende Krakow

Busrejse til Polen - Fortryllende Krakow: Krakow er en af Østeuropas smukkeste og mest spændende byer.

Udsolgt Læs mere

Irland - Highlights i Donegal & Belfast

Flyrejse til Irland - Highlights i Donegal & Belfast: Det nordvestlige Irland byder på enestående naturscenerier med Europas højeste havklipper, ægte keltisk kultur, lokale specialiteter på gode restauranter og hyggelige små byer.

Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning