Rejse til Rom

Bestil din rejse til Rom hos Ans Rejser – det er vores speciale. Én rejse til Rom er aldrig nok, men vi vil gøre alt for at du får en uforglemmelig oplevelse med et indblik i Roms utrolige historie og kultur.

En rejse til Rom er en rejse til den evige stad. Rom er en storby i fuld fart, men flere steder virker som om tiden står stille. Vi lover dig, at du efter denne tur har snust til det meste af det man skal opleve, når man er på en rejse til Rom.

En rejse til Rom giver appetit på mere
Vi sørger for at du møder alt fra den antikke storhed til den traditionsrige og spændende italienske madkultur. Det er en tidsrejse fra dengang, hvor Rom var verdens centrum i det romerske imperium til nutidens Rom som moderne storby. Vi når meget på dagene i Rom, men som H.C. Andersen sagde: Et liv er ikke nok til at opleve Rom!

Vores rejse til Rom - ud og hjem
Vores rejse til Rom begynder med at vi tager afsted med bus fra Jylland til Hamborg Lufthavn. Herfra rejser vi med fly til Rom, hvor vores bus venter uden for lufthavnen og kører os til vores hoteller. Hjemad rejser vi også via fly fra Rom til Hamborg og derefter med bus til Jylland.

Vores hotellers centrale beliggenhed er absolut afgørende for en vellykket rejse til Rom. Når du går ud af hoteldøren findes det store udvalg af restauranter, cafeer, butikker m.v. inden for få skridts afstand.

Vores guider har årelang erfaring med rejser til Rom, hvilket giver dig det fulde udbytte af denne spændende by.

Kontakt os i dag på tlf.: 70 26 00 49 for at høre nærmere om din næste rejse til Rom.

Udflugter:

Roms historie foldes ud
Vi bevæger os ned i de lag, byen bogstavelig talt består af. Roms brolagte gader fører forbi seværdigheder som det enorme Colosseum, Forum Romanum, Roms Rådhus, Victor Emanuel Monumentet og Pantheon - steder som absolut skal besøges.

Peterskirken og Vatikanet
I Vatikanet ser vi den vigtigste af alle kirker - nemlig Peterskirken. Vi skal på rundvisning - ledet af den dygtige og lokale, statsautoriserede byguide Maria Pia - i denne overvældende og fantastiske kirke.

Roms mange lag
Vi skal blandt andet besøge Santa Maria Maggiore Kirken, Roms ældste og største Mariakirke fra omkring år 300. Roms domkirke Lateranet, den hellige trappe, og Sankt Clemente - en af Roms absolut største seværdigheder.

Skt. Paulus Kirken og Trastevere
Skt. Paulus Kirken er ifølge overleveringer stedet hvor Paulus blev begravet, og i 2006 lykkedes det at finde graven. Vi besøger kirken om formiddagen og over middag går turen til Trastevere - Roms berømte latinerkvarter med smukke pladser, smalle gader, cafeer og butikker - et dejligt sted at holde pause i Roms store historie.

De hyggelige pladser og fontæner
Midt i de mange historiske oplevelser skal der også være tid til at nyde Roms hyggelige charme. Trevifontænen, Den Spanske Trappe, Piazza Navona er naturligvis også steder, vi besøger, når vi tager ud og ser på Roms herligheder om aftenen.

Hoteller

Hotel San Marco
Vores stamhotel gennem mange år. Smagfuldt indrettet, med hyggelige opholdsrum, bar, m.v. Alle værelser indeholder bad/toilet, tv, minibar og aircondition. Morgenmadsbuffeten er god og rigelig.

www.hotelsanmarcoroma.com

Hotel Anthonys
Det lille og hyggelige hotel på 5 sal, er en helt speciel oplevelse. Alle værelser med bad/toilet, tv og telefon og aircondition.

www.anthonybb.com/en

Prisen inkluderer:

 • Kørsel i 4-stjernet turistbus til og fra Hamborg Lufthavn
 • Ophold på hotel med kvartpension
 • Flybillet Hamborg-Rom t/r
 • Dansk rejseleder
 • Friskbrygget kaffe i bussen efter behov
 • Skatter, afgifter og bidrag til ­Rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke:

 • Tillæg for enkeltværelse kr. 1.200,-
 • Entréer på udflugter
 • Transport fra/til Roms Lufthavn (25 euro)
 • Turistskat 2 euro pr nat
 • Afgift til statsautoriseret guide (15 euro)
 • Årsafbestillingsforsikring kr. 251,-

Ikke kun rejser til Rom, vi har meget meget mere…

Vi, hos Ans Bussen og Ans Rejser arrangerer mange spændende rejser ud Verden. Vores flåde af turistbusser i flere størrelser fra 12 – 78 personer, er alle 4-stjernede luksus-komfort busser med alle moderne bekvemmeligheder, herunder bl.a. ekstra god benplads, aircondition, toilet og trådløst internet. Vi sørger for det hele på din rejse til Rom, bus, flyreservation, hotelbooking, guidede ture og meget mere. Ring og hør hvad vi kan gøre for dig.

 

Bestil rejse

Åbningstider

Mandag - fredag
fra kl. 8.00 - 16.00
Lørdag & søndag
Lukket

Tlf. 70 26 00 49

Bliv ven med os

facebook

Virksomheder mod kræft

Medlem nr. 1811 af Rejsegarantifonden